ledenaanbod-rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Als lid ontvang je korting op de rijbewijskeuringen van de Rijbewijskeuringsarts. De RijbewijskeuringsArts keurt meerdere keren per maand in de gemeentes Urk, Noordoostpolder en Steenwijkerland voor verschillende soorten rijbewijzen; taxipas, tractor, buurtbus, 75+ B/E, 75+ groot, medisch B/E etc.

Rijbewijskeuringsarts.nl heeft/geeft de laagste prijsgarantie.

De RijbewijskeuringsArts is aangesloten bij ZorgDomein en werkt 100% digitaal op al hun keuringslocaties.

Bel voor meer informatie en een afspraak naar het landelijke afsprakenbureau: 085-0180800 of kijk op de website www.rijbewijskeuringsarts.nl . Direct zelf een datum reserveren kan via deze link.

Tarieven tot 1 oktober 2021 (incl. BTW): 75+ B/E € 50,-medisch € 75,-, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 75,-.

Jouw voordeel
Leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land krijgen € 10,- op bovenstaande prijzen.

Let op: per 1/10/2021 verhoogt de RijbewijskeuringsArts de prijs voor de 75+ B/E keuring naar € 55,-. Met korting voor onze leden is dat € 45,-. Door via internet te boeken ontvang je dan 5% extra korting.

Kom goed voorbereid op de keuring

Vul voordat je naar de keuring gaat eerst een Gezondheidsverklaring in, via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Begin daarom op tijd en maak ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak voor de keuring.