ledenaanbod-rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Als lid ontvang je korting op de rijbewijskeuringen van de Rijbewijskeuringsarts. De RijbewijskeuringsArts keurt meerdere keren per maand in de gemeentes Urk, Noordoostpolder en Steenwijkerland voor verschillende soorten rijbewijzen; taxipas, tractor, buurtbus, 75+ B/E, 75+ groot, medisch B/E etc.

Rijbewijskeuringsarts.nl heeft/geeft de laagste prijsgarantie.

Alleen tijdens de Blijf Mobiel Beurs in Steenwijk op 30 oktober 2021 heeft de RijbewijskeuringsArts een extra aanbod. Kijk op deze link voor alle informatie (ook over de voorbereidingen!), een afspraak maken is niet nodig. Intekenen bij de stand van de ledenvereniging is wel noodzakelijk.

De RijbewijskeuringsArts is aangesloten bij ZorgDomein en werkt 100% digitaal op al hun keuringslocaties.

Bel voor meer informatie en een afspraak naar het landelijke afsprakenbureau: 085-0180800 of kijk op de website www.rijbewijskeuringsarts.nl . Direct zelf een datum reserveren kan via deze link.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 55,-medisch € 75,-, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 75,-.

Jouw voordeel
Leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land krijgen € 10,- op bovenstaande prijzen. Boek je via internet, dan krijg je 5% extra korting.

Kom goed voorbereid op de keuring

Vul voordat je naar de keuring gaat eerst een Gezondheidsverklaring in, via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Begin daarom op tijd en maak ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak voor de keuring.