Uitleen en aanschaf van hulpmiddelen

Als lid van de ledenvereniging leen je gratis krukken, looprek, vierpootje of rollator. Je kunt hiervoor terecht bij de servicebalies van Zorggroep Oude en Nieuwe Land.

 

Hulpmiddelen die je nodig hebt voor behandeling, verpleging, revalidatie en verzorging worden vaak vergoed door de basisverzekering van je zorgverzekering. Ze zijn gewoon af te halen of te bestellen bij onze servicebalies. Hier kun je ook terecht voor de verkoop van een aantal producten van Medipoint. 

 

Medipoint geeft onze leden 10% korting op aanschaf van producten. Via de site, bij onze balies of één van de andere Medipoint winkels. Neem voor meer informatie over leen, huur of aankoop contact op met de servicebalies.

LONL Met Mama Van De Glijbaan

Servicebalies

LONL Broer En Zus Samen Bankje

Servicepunt Steenwijk
Mr. Zigher ter Steghestraat 9
(0521) 53 98 04

Servicepunt Emmeloord
Kometenlaan 1
(0527) 63 03 01

 

Servicepunt Urk Het Dok
Vlechttuinen 1b
(0527) 63 86 63

Leentermijn en kosten

Krukken 16 weken Gratis voor leden
6 weken verlengen mogelijk
Looprek 16 weken Gratis voor leden
6 weken verlengen mogelijk
Vierpootje 8 weken Gratis voor leden
2 weken verlengen mogelijk
Rollator Maximaal 10 weken Gratis voor leden (€ 50,- borg)
LONL Opa Loopt Met Rollator 2

Medipoint

Heb je andere hulpmiddelen nodig? Dan is Medipoint onze samenwerkingspartner. Zij lenen materialen uit (vaak wordt dit betaald vanuit de zorgverzekering), maar materialen zijn ook te koop. Daarvoor kun je naar onze servicepunten, maar ook naar de winkels van Medipoint door het hele land. Kijk voor het ruime assortiment op de website