Zin in een stadswandeling, een tentoonstelling bezoeken of een potje poolen, maar liever niet alleen? Dan ben je niet de enige!

Vriendschap, leuke activiteiten doen en sociaal contact dragen bij aan een gelukkig en vervuld leven. Dat geldt voor mensen alle leeftijden! Maak kennis met Go mingle.

Dit online vriendschapsplatform brengt mensen samen voor leuke offline activiteiten, waarbij ze oproepen plaatsen en deelnemen aan activiteiten van andere leden. Bovendien organiseert Go mingle zelf ook uitjes waar je aan mee kunt doen. 

Als lid van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land kun je gebruik maken van een speciale aanbieding. Vul de kortingscode LONL5 in en ontvang € 5,00 korting op een jaarabonnement van Go mingle. Normaal gesproken kost het jaarabonnement € 29,00, maar met de kortingscode betaal je slechts € 24,00. 

Ontdek de kracht van verbinding, plezier en samenzijn. Doe mee, plaats oproepen, ontmoet nieuwe mensen en geniet van inspirerende activiteiten. Samen bestrijden we eenzaamheid en brengen we positiviteit in het leven van onze leden!

Meer informatie: Kijk op www.gomingle.nl