Zorg en wonen in Steenwijk

Eva Vriend zorg en wonen

Zorg en wonen in Steenwijk

De Meenthe in Steenwijk

Regels over zorg en wonen veranderen steeds. Een bejaardentehuis als vroeger is er niet meer, maar wat is er dan wel? Waar heb ik recht op? Waar kan ik terecht als ik meer zorg nodig heb? Wat moet of kan ik zelf doen en hoe is dat in mijn gemeente geregeld?

Wethouders Freek Brouwer (Urk), Marian Uitdewilligen (Noordoostpolder) en Trijn Jongman (Steenwijkerland) vertellen in hun eigen gemeente over de obstakels en ontwikkelingen. Waar houden zij rekening mee in de toekomst en wat regelen zij daarvoor? Ook andere organisaties sluiten aan.

De avonden worden boeiend ingeleid én aan elkaar gepraat door historicus, journalist en schrijver Eva Vriend. Meer informatie: www.uwledenvereniging.nl/nieuws/avonden-zorg-en-wonen/

Deze avond stond gepland op donderdag 25 maart in de Meenthe in Steenwijk. Er komt een nieuwe datum, naar verwachting in november. Aanmelden voor deze avonden kan via info@uwledenvereniging.nl of telefoon 0521-539893.

Begin:
Einde: