ledenaanbod-hulpmiddelen

Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Peter Prummel geeft op 19 mei 2021 een lezing over erfrecht en het levenstestament. Deze lezing stond eerder gepland voor 3 maart. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

Ledenavond met dokter Juriaan

Dokter Juriaan komt op 1 september 2021 speciaal voor onze leden naar de Meenthe in Steenwijk om zijn theatercollege te geven. Je wordt om 19.30 ontvangen met een kop koffie of thee en om 20.00 begint het programma.

Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Marjan Kroek geeft op 9 september 2021 een lezing over erfrecht en het levenstestament. Deze lezing stond eerder gepland voor 18 februari. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

Zorg en wonen in Emmeloord

Regels over zorg en wonen veranderen steeds. Een bejaardentehuis als vroeger is er niet meer, maar wat is er dan wel? Waar heb ik recht op? Waar kan ik terecht als ik meer zorg nodig heb? Wat moet of kan ik zelf doen en hoe is dat in mijn gemeente geregeld?

Zorg en wonen in Steenwijk

Zorg en wonen in Urk