ledenaanbod-hulpmiddelen

Laatste afgelopen Evenementen

Bezoek brandweerkazerne Emmeloord

Brandweerkazerne Emmeloord Nijverheidsstraat 34, Emmeloord

We krijgen een presentatie over brandveiligheid en een rondleiding over de kazerne. Aanmelden mag wel via ons: info@uwledenvereniging.nl of 0521-539893 Locatie: Nijverheidstraat 34, 8301 AD Emmeloord

Veilig je bankzaken regelen

Theater 't Voorhuys de Deel 1, Emmeloord

Geldzaken worden steeds vaker online geregeld. Ontzettend handig. Maar soms ook spannend. Hoe ga je om met valse e-mails en marktplaatsfraude? Hoe herken je internetcriminaliteit? Meld je aan voor de gratis workshop Veilig online bankieren. Aanmelden voor 21 juli 2022 via info@uwledenvereniging.nl of 0521-539893

Wandelen in het Holtingerveld

Van Helomaweg 18, 7971 PX Havelte Van Helomaweg 18,, Havelte

Er is van alles te beleven in natuurgebied het Holtingerveld; Fietsen, de schaapskooi, informatiecentrum, een kinderspeelplaats en prachtig bewegwijzerde wandelingen van verschillende afstanden. De Hunebedroute van 2,2 kilometer, de IJsroute van 5 kilometer, en de groene Oorlogsroute van 8,3 kilometer. De Flardenroute van 3,1 kilomter is zelfs met de gratis IZI travel app te lopen, waarbij je telkens bijgepraat wordt over wat je tegenkomt. Bij de Tourist Info bij de parkeerplaats zijn de verschillende routes op papier op te halen. Bij Brasserie Oer (Van Helomaweg 18, 7971 PX Havelte) kun je voor of na de wandeling met de bon op de achterkant van de LEEFtijd een bidon afhalen en een gratis tweede consumptie ontvangen. Je kunt parkeren op Poort Holtingerveld aan de Van Helomaweg 19 in Havelte.