Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*geannuleerd* Ouder worden

17 november 2021 om 19:30 - 21:30

*geannuleerd* Ouder worden

Emmeloord

*geannuleerd* Hoe zie jij je toekomst? Houdt het jou soms ook bezig, ‘ouder worden’? Want wat gaat er allemaal gebeuren en vooral: hoe? Hoe kan je dan zelf de regie houden? Moet je kleiner gaan wonen, in een kleinschalige woonvorm participeren, bij je kinderen intrekken? Gaat je gezondheid je parten spelen? Wat zou je eigenlijk diep in je hart nog willen doen en wat betekent dat voor de keuzes die je dan makt?

Lijkt het je prettig om over dit soort vragenin gesprek te zijn met anderen en te leren hoe je daarmee om kunt gaan? Meld je dan aan voor de bijeenkomsten onder begeleiding van geestelijk verzorger Diet Maissan en coach Joke van Hardeveld. Jouw vragen staan centraal. Vertrouwelijkheid, naar elkaar luisteren en respect voor elkaar zijn het uitgangspunt. Deze gratis bijeenkomsten zijn alleen voor leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.

Aanmelden kan via info@uwledenvereniging.nl of telefoon 0521-539893. Er kunnen maximaal acht mensen deelnemen. Informatie over de locatie volgt na aanmelding. Alleen voor leden, deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
17 november 2021
Tijd:
19:30 - 21:30