De schoonouders van Jan ten Napel (de 78-jarige Jelle en de 76-jarige Geertje Post-Koffeman) wonen al hun hele leven op Urk. Na veel wikken en wegen besloten ze met het oog op de toekomst te verhuizen; van een fijn rijtjeshuis aan de Zeeasterstraat naar een appartement van Woonzorgcentrum De Hofstee. Met hulp van Driesen Verhuizingen verhuisde de familie binnen één dag alle spullen. 

‘Begin maart trok het echtpaar in hun nieuwe appartement en dat bevalt ze heel goed. Heerlijk gelijkvloers en ze wonen in de buurt van veel oude bekenden,’ vertelt Jan. De familie is al meer dan vijftig jaar lid van de Ledenvereniging. Als lid krijg je korting bij Driesen Verhuizingen. 

‘In eerste instantie wisten we niet dat wij korting konden krijgen. Maar toen we er eenmaal achter kwamen was het allemaal snel geregeld!’

‘Ze kwamen langs voor een kop koffie. Tegelijkertijd werd de offerte gemaakt. Dat werkte heel vlot. En op de verhuisdag zelf hebben ze binnen een dag alle spullen van het ene huis naar de ander gebracht. Het was een hele positieve ervaring, wat zeer wordt gewaardeerd,’ zegt Jan.

Driesen bestaat al sinds 1929 en is een echt familiebedrijf. ‘Het draait allemaal om een zorgeloze verhuizing’, vertelt eigenaar Harco Driesen. ‘We komen graag langs om een offerte te maken, zonder extra kosten of andere verrassingen achteraf. We geven je een zorgeloze verhuizing en bellen van tevoren zodat wij – maar vooral jij – tijdens de verhuisdag goed bent voorbereid!’.

Bekijk het aanbod van Driesen voor leden van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.

Lift 570x375
Verhuislift 570x427