Bolwerktuin Steenwijk

De werkgroep Bolkwerktuin in de wijk Woldmeenthe in Steenwijk heeft een cheque van € 1000,- in ontvangst genomen van het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.

Bolwerktuin als ontmoetingsplek

Samen een gezellige ontmoetingsplek in de wijk maken, voor jong en oud. Daarvoor is de werkgroep Bolwerktuin in het leven geroepen. De werkgroep wil het veld aan Het Bolwerk aankleden met onder andere bloemen, planten, struiken en insectenhotels.

Terwijl omwonenden aan beide picknicktafels druk waren met het vullen van zo’n 300 stekpotjes met grond en zonnebloemzaden, kwam Marry Gorte (rechts) van het Stimuleringsfonds een cheque ter waarde van 1000 euro aanbieden. Namens de Werkgroep Bolwerktuin nam Nel Vermeulen de cheque in ontvangst.

Ook voor jouw project!

Het Stimuleringsfonds kan ook jouw project nét dat financiële steuntje in de rug geven om het te laten slagen. De maximale bijdrage is 60 % per initiatief, met een maximum van € 1000. Je kunt een initiatief indienen als organisatie of op persoonlijke titel. Meer informatie vind je hier.