De ledenraad van Ledenvereniging Oude en Nieuweland is een nieuw lid rijker. Nelly Oost heeft zich in februari van dit jaar aangesloten. ‘Mijn collega Emma Wakker nam afscheid van de ledenraad en vroeg mij of ik het stokje van haar over wilde nemen’, vertelt Nelly.

Omdat Nelly een grote affiniteit met de zorg heeft, zag zij dit wel zitten. ‘Ik ben al jaren de mantelzorger van mijn moeder. Onlangs is zij verhuisd naar Talma Het Dok op Urk, waardoor ik nu iets meer tijd overhoud voor andere zaken.’

‘Ik denk dat de ervaring die ik als mantelzorger heb opgedaan zeker een toegevoegde waarde is’, vervolgt zij. ‘Ik heb de afgelopen jaren, vanwege mijn moeder, veel contact gehad met Zorggroep Oude en Nieuwe Land en weet welke zaken belangrijk zijn voor zowel zorgontvanger als zorgverlener.’

Op woensdag 15 februari heeft Nelly voor het eerst een vergadering van de ledenraad bijgewoond. ‘Mijn eerste indruk was positief; gemotiveerde mensen die zich met passie inzetten voor de leden. Ik sluit graag aan bij de activiteitencommissie en hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de diensten en activiteiten die worden aangeboden.’

Zou u het ook leuk vinden om de koers van de Ledenvereniging mede te bepalen? Stuur dan een e-mail naar onze voorzitter (josbecker@solcon.nl). Hij kan u vertellen op welke manier u zich kunt inzetten voor uw woonomgeving.