Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Luier Festival

21 augustus om 14:00 - 19:00

Luier Festival in Bant

Het supergezellige Luier Festival in Bant vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie op zaterdag 21 augustus. Een eigenwijs festival voor kinderen tot en met 12 jaar én hun ouders.

Op het Luier Festival kun je van alles doen op het gebied van sport, spel en muziek. Ook zijn er allerlei interessante activiteiten voor ouders. Natuurlijk zijn de reuzenbellenblaas, het ponyrijden, de workshops en foodtrucks er weer, net als een groot aantal enthousiaste standhouders.

Het programma loopt van 14.00 tot 19.00 uur. Op het kindvriendelijke terrein is van alles te doen voor kinderen tot 12 jaar. De catering blijft langer open, zodat je gezellig wat kunt nazitten en met de kinderen nog iets kunt eten.

Onze speciale gast is Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog. Hij geeft op het Luier Festival in Bant 3 mini-lezingen, kort, krachtig, mét humor:

  • 15.00 uur Het zelfbeeld van een kind
  • 16.00 uur Eten als gedrag
  • 17.00 uur Miscommunicatie

Het boek ‘Mensenkinderen’ van Steven Pont is met de bon uit de LEEFtijd te koop voor maar € 15. Daarnaast ontvang je met je ledenpas twee consumptiemunten bij onze stand.

De kaartverkoop start op 1 juli. Meld je aan voor de nieuwsbrief van het Luier Festival om op de hoogte te blijven en kijk op www.luierfestival.nl

Gegevens

Datum:
21 augustus
Tijd:
14:00 - 19:00

Locatie

Vakantiepark Eigen Wijze
Schoterpad 1
Bant, Flevoland 8314RA Nederland
+ Google Maps