Ledenavond met ex-topsporter Epke Zonderland

26 oktober om 20:00 - 21:30

De enige echte Epke Zonderland komt naar ons toe! Ben jij benieuwd naar het verhaal achter deze gymnast? Of heb je altijd al een brandende vraag gehad voor Epke, maar nog nooit de kans gehad om deze daadwerkelijk te stellen? Dan is 26 oktober jouw geluksdag. Epke is namelijk onze hoofdgast tijdens de ledenavond.

We kennen Epke natuurlijk van zijn imposante capriolen op de rekstok. In 2004 brak hij als achttienjarige internationaal door op het EK-junioren in Ljubljana, Slovenië. Epke werd vierde in de meerkampfinale en tweede in de toestelfinale rekstok. De blonde Fries bleef zich ontwikkelen en haalde daarmee in 2021 zijn eerste Olympische gouden medaille. Daarnaast schreef hij meerdere WK’s, EK’s en NK’s op zijn naam. Kortom: de Nederlandse topturner heeft geschiedenis geschreven.

Leuk detail: tijdens zijn professionele sportcarrière studeerde Epke ook nog eens twaalf jaar lang geneeskunde. Een jaar geleden nam hij afscheid van de topsport, waar hij van jongs af aan mee vol passie mee bezig was. ‘Het gezondste is om lekker te sporten, maar de top weg te laten,’ vertelde hij onlangs in een interview met Medisch Contact. Vanaf het moment dat hij stopte, richtte hij volledig op zijn carrière als sportarts.
Woensdag 26 oktober 20.00-21.30 uur, vanaf 19.30 uur inloop, in

De Meenthe. Stationsplein 1, Steenwijk. Aanmelden kan tot 20 oktober via info@uwledenvereniging.nl of 0521-529893.
Vervoer is mogelijk vanuit Urk, Emmeloord en Blokzijl, wilt u hiervan gebruik maken? Laat het ons weten. Deze avond is alleen voor leden. Er is een mogelijkheid om met de kortingsbon te dineren in de Meenthe.

Datum:
Tijd: