Voor mantelzorgers, personal trainers en hulpverleners in de jeugd-, ouderen-, verslavings- en (geestelijke) gezondheidszorg is Pia een uitkomst. De persoonlijke interactieve assistent voor zorgondersteuning en leefstijlcoaching werkt via WhatsApp. Bedoeld voor jong en oud, overal en op elk gewenst moment.  

Leden krijgen 10 procent korting op een abonnement het eerste jaar. 

Pia werkt met de meest populaire (chat)-app in Nederland: WhatsApp. Reminders, berichten en vragen in tekst, beeld en geluid zijn via het dashboard MijnPia vooraf in te stellen en te agenderen. Pia kan bijvoorbeeld op gestelde tijden reminders sturen voor onder meer het innemen van medicijnen of een tandartsafspraak. De interactieve assistent helpt ook bij het stellen en behalen van nieuwe doelen. En bij het aanleren van nieuwe, betere gewoontes. Gebruikers hoeven zelf niets in te typen: antwoordknoppen doen het werk. Dit maakt de assistentie laagdrempelig en eenvoudig, geschikt voor jong en oud.  Bekijk dit filmpje om een beeld te krijgen van PIA.

Hoe werkt het 

Lelden van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land krijgen 10 procent korting op het abonnement het eerste jaar. Gebruik hiervoor de code: oudeennieuweland 

Kijk voor meer informatie op de website.