Fotograaf Alette Holman uit Blokzijl is gespecialiseerd in het fotograferen van honden én kinderen. Met oog voor detail legt Alette jouw baby, peuter, tiener of gezin vast met haar camera. De fotoshoot is op locatie. Alette maakt gebruik van je persoonlijke wensen, het seizoen en het natuurlijke licht.

 

Jouw voordeel

Als lid van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land kun je jouw newborn, kind, kinderen of gezin vast laten leggen met 10% korting!
Informeer naar alle mogelijk bij Alette via info@aletteholmanfotografie.nl of bel 06 – 83 17 06 94.

 

Voorbeelden van het werk van Alette

Bekijk voorbeelden van werk van Alette Holman op aletteholmanfotografie.nl.

Wát een plezier beleef ik aan het fotograferen van kinderen en honden!‘, vertelt de fotograaf op haar website. ‘Absoluut een uitdagende vorm van fotografie, maar dat geeft mij nu juist een kick. Vanuit deze passie heb ik besloten mij juist hierin te gaan specialiseren! Een fotoshoot van een pasgeboren baby, de peuter met eigen willetje of de beweeglijke hond, ze hebben allen één ding gemeenschappelijk; mijn onderwerp heeft de regie. Maar ik heb geduld. Ik observeer, ik geef de ruimte en dan ontstaat er vanzelf een ontspannen sfeer. En dat zie je terug in mijn foto’s waarbij ik creatief gebruik maak van (natuurlijk) daglicht en omgeving.