Etadoro is een platform voor online cursussen: je vindt er cursussen over allerlei onderwerpen. Van moestuinieren en schilderen tot mindfulness. Etadoro biedt toegankelijke cursussen die je eenvoudig kunt volgen. Je vindt al een cursus vanaf € 55,-. Met je ledenpas van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land krijg je bovendien 20% korting op cursussen van Etadoro! Mail ons je lidnummer (info@uwledenvereniging.nl) en wij sturen je de kortingscode toe!

 

In 2 maanden een kenner

Naast het volgen van de online cursus, kun je een cursusboek of persoonlijke begeleiding* aanschaffen. Met een gemiddeld cursus tempo van 1 les per week ben je in ongeveer 2 maanden een kenner. Maar je kunt de cursus van jouw keuze natuurlijk helemaal in je eigen tempo doen.

Elke les heeft een vaste opzet en is eenvoudig te volgen. Een les bestaat uit vier onderdelen: theorie, video, opdrachten en quizzen. Na afloop van de cursus krijg je een certificaat. Lees hier alles over de opzet van de cursussen.

Bekijk het cursusaanbod van Etadoro hier.
Klik op een cursus voor meer informatie en de gratis proefles.

 

6 redenen om te kiezen voor Etadoro

  1. Cursussen zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik.
  2. Leren waar en wanneer je wilt en altijd in je eigen tempo.
  3. Hoogwaardig lesmateriaal met gevarieerde opbouw.
  4. Gratis proefles van alle cursussen.
  5. Persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers.
  6. Optionele bijeenkomsten en uitwisselen van ervaringen.

*Een cursusboek en persoonlijke begeleiding zijn niet voor elke cursus beschikbaar. De korting geldt niet voor de begeleiding en de boeken van Etadoro.