Hulpmiddelen

Tijdelijk krukken, looprek, vierpootje of rollator nodig? Als lid leen je deze gratis bij de ledenvereniging.

Leentermijnen:

• Krukken: 16 weken en kunnen nog 6 weken verlengd worden
  • Looprek: 6 weken
  • Rollator: 10 weken (€ 50,- borg)
  • Vierpootje: 8 weken en kunnen nog met 2 weken verlengd worden.

Andere hulpmiddelen worden door Medipoint uitgeleend bij de Servicepunten in Steenwijk, Emmeloord en op Urk. De huur wordt meestal vergoed door de zorgverzekering. Neem hiervoor de zorgverzekeringspas van degene voor wie het bedoeld is mee.

Liever een hulpmiddel kopen?

Medipoint heeft een breed assortiment en geeft onze leden 10% korting! Zowel bij onze Servicepunten als bij alle andere Medipointwinkels én online. Houd je ledenpas bij de hand.

Servicepunten

Voor informatie kunt je contact opnemen met één van de servicepunten, van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Servicepunt Steenwijk

Meester Zigher Ter Steghestraat 9