1541512038_fjv-4228

Studiecoaching

Is jouw kind niet goed met cijfers en hikt hij of zij daarom enorm op tegen dat examen wiskunde van binnenkort? Of is plannen niet jouw sterkste kant, waardoor je vaak nog tot in de late uurtjes in jouw studieboeken zit? LCR Studiecoaching geeft jou of jouw kind hierin graag begeleiding en advies.

Jouw voordeel
Leden van ledenvereniging Oude en Nieuwe Land ontvangen bij LCR Studiecoaching (vrijblijvend) twee gratis individuele studie of bijles uren.

Tijdens het studie uur kan de leerling rustig werken aan zijn of planning voor de komende periode. De hele week is iemand van LCR aanwezig in hun ruimte in Steenwijk (boven de bibliotheek) om de leerling te helpen mocht deze hulp nodig hebben.

Tijdens het bijles uur zorgt een coach van LCR Studiecoaching ervoor dat jij of jouw kind de lesstof beter begrijpt en onder de knie krijgt. LCR Studiecoaching geeft bijles in verschillende vakken en studievaardigheden.

Meer informatie 
Ga voor meer informatie, het gehele aanbod en aanmelden naar de website of neem contact op door te bellen met 06-53753977 of te mailen naar info@lcrstudiecoaching.nl

www.lcrstudiecoaching.nl