ledenaanbod-hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Heb je hulpmiddelen nodig, zoals krukken, een looprek, rollator of vierpoot? Deze kun je als lid gratis lenen bij Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land. Voor de rollator vragen wij wel € 50,- borg.

Vrijwel alle hulpmiddelen

Vanuit de servicepunten worden vrijwel alle hulpmiddelen uitgeleend. Vaak worden ze uitgeleend en betaald door de zorgverzekering. Neem hiervoor de pas van de zorgverzekering mee.

Loophulpmiddelen vallen niet onder het zorgverzekeringspakket. Leden lenen gratis krukken, looprek, vierpoot of rollator. Voor de rollator vragen wij 50 euro borg.

Andere hulpmiddelen zijn te koop. Leden krijgen 10% korting op alle artikelen die verkocht worden door Medipoint; bij de servicebalies, in de winkels én online. Ben je nog geen lid? Bekijk hier alle voordelen van het lidmaatschap van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land.

Jouw voordeel:

• Gratis uitleen van krukken, vierpoot en looprek
  • Gratis rollatorverhuur voor maximaal 10 weken
  • 10% korting op aanschaf van alle producten van Medipoint, bij onze servicebalies, in één van de andere winkels of online.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met een van de servicepunten van Zorggroep Oude en Nieuwe Land:

Servicepunt Steenwijk
Mr. Zigher ter Steghestraat 9
servicepuntSTW@zorggroep-onl.nl

Servicepunt Emmeloord
Kometenlaan 1
servicepuntEMD@zorggroep-onl.nl

Servicepunt Urk Het Dok
Vlechttuinen 1b
servicepuntDok@zorggroep-onl.nl

De servicebalies van de Zorggroep zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.zorggroep-onl.nl

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wm0)

Gemeenten moeten zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. De gemeente geeft ondersteuning thuis via de Wet maatschappelijke ondersteuning. Lees hier verder over de Wmo.