Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zorg en wonen in Emmeloord

4 november 2021 om 19:00 - 21:30

Zorg en wonen in Emmeloord

Theater ’t Voorhuys, Beursstraat 1 in Emmeloord

Regels over zorg en wonen in de Noordoostpolder veranderen steeds, net als in de rest van het land. Een bejaardentehuis als vroeger is er niet meer, maar wat is er dan wel? Waar heb ik recht op? Waar kan ik terecht als ik meer zorg nodig heb? Wat moet of kan ik zelf doen en hoe is dat in mijn gemeente geregeld?

Wethouder Marian Uitdewilligen (Noordoostpolder) vertelt over de obstakels en ontwikkelingen in de gemeente. Waar houden zij rekening mee in de toekomst en wat regelen zij daarvoor? Ook andere organisaties sluiten aan.

Eva Vriend, journalist, schrijver en historicus uit Emmeloord, leidt de avonden in op het thema. Zij doet onderzoek naar hoe de regelgeving in elkaar zit. Welke gevolgen hebben de regels voor een persoon of een gemeenschap? Ook zoekt ze naar aansprekende voorbeelden. Een medewerker van Zorggroep Oude en Nieuwe Land vertelt tijdens de avond over zorg- en woonzorgvoorzieningen in de gemeente. Zie voor meer informatie over het thema van deze avonden ook pagina 14 van deze LEEFtijd.

De avond is gratis voor leden. Niet leden betalen €10,- Een coronatoegangsbewijs is nodig.  Deze avond vindt plaats in 't Voorhuys in Emmeloord. Aanmelden voor deze avond kan via info@uwledenvereniging.nl of telefoon 0521-539893.

Gegevens

Datum:
4 november 2021
Tijd:
19:00 - 21:30