Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Peter Prummel vertelt over erfrecht en levenstestament

Lezing erfrecht en levenstestament

Flevomeerbibliotheek in Emmeloord

Notaris Peter Prummel geeft op 19 mei 2021 een lezing over erfrecht en het levenstestamentDeze lezing stond eerder gepland voor 3 maart. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

De lezing begint 19 mei om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur, in de Flevomeerbibliotheek aan het Harmen Visserplein 5 in Emmeloord. De entree is voor leden gratis, niet-leden betalen 5 euro. Wilt u bij deze lezing aanwezig zijn? Aanmelden kan via info@uwledenvereniging.nl of telefoon 0521-539893

Wij hopen natuurlijk dat de activiteiten volgens de dan geldende maatregelen door kunnen gaan. Toch kan het zijn dat wij bijeenkomsten in verband met corona moeten verschuiven. Uiteraard houden wij jou daarvan op de hoogte via onze website, Facebookpagina, nieuwsbrief en na aanmelding via de mail of telefonisch. Zorg er dus voor dat je gegevens compleet zijn bij de aanmelding.

Datum:
Tijd: