Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Marjan Kroek over erfrecht en het levenstestament

Lezing erfrecht en levenstestament

Bibliotheek Kop van Overijssel in Steenwijk

Lezing erfrecht en het levenstestament in Steenwijk. Op deze avond geeft notaris Marjan Kroek een lezing over erfrecht en het levenstestament. Deze lezing stond eerder gepland voor 18 februari. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

De lezing begint 9 september om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur, in de bibliotheek Kop van Overijssel aan de Meppelerweg 47A in Steenwijk. De entree is voor leden gratis, niet-leden betalen 5 euro.

Wilt u bij deze lezing aanwezig zijn? Aanmelden kan via info@uwledenvereniging.nl of telefoon 0521-539893

Wij hopen natuurlijk dat de activiteiten volgens de dan geldende maatregelen door kunnen gaan. Toch kan het zijn dat wij bijeenkomsten in verband met corona moeten verschuiven. Uiteraard houden wij jou daarvan op de hoogte via onze website, Facebookpagina, nieuwsbrief en na aanmelding via de mail of telefonisch. Zorg er dus voor dat je gegevens compleet zijn bij de aanmelding.

Datum:
Tijd: