Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Peter Prummel geeft op 11 augustus 2021 een lezing over erfrecht en het levenstestament. Deze lezing stond eerder gepland voor 3 maart en 19 mei. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

Luier Festival

Vakantiepark Eigen Wijze Schoterpad 1, Bant

Het supergezellige Luier Festival in Bant vindt plaats in het laatste weekend van de zomervakantie op zaterdag 21 augustus. Een eigenwijs festival voor kinderen tot en met 12 jaar én hun ouders.

Ledenavond met dokter Juriaan

Dokter Juriaan komt op 1 september 2021 (let op: nieuwe datum!) speciaal voor onze leden naar de Meenthe in Steenwijk om zijn theatercollege te geven. Juriaan Galavazi is een trendsettende huisarts met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, waarin lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Lezing erfrecht en levenstestament

Notaris Marjan Kroek geeft op 9 september 2021 een lezing over erfrecht en het levenstestament in Steenwijk. Deze lezing stond eerder gepland voor 18 februari. Wie zich eerder aangemeld heeft, blijft op de lijst staan en hoeft verder geen actie te ondernemen.

Pubers achter hun schermen

Flevomeerbibliotheek Urk Singel 9b, Urk

Pubers achter hun schermen. Dr. Aletta Smits vertelt tijdens deze lezing in Urk op haar humoristische wijze over pubers, waarom ze zo graag gamen, wat de gevaren zijn én wat de voordelen en natuurlijk, hoe ermee om te gaan.

Zorg en wonen in Emmeloord

Regels over zorg en wonen veranderen steeds. Een bejaardentehuis als vroeger is er niet meer, maar wat is er dan wel? Waar heb ik recht op? Waar kan ik terecht als ik meer zorg nodig heb? Wat moet of kan ik zelf doen en hoe is dat in mijn gemeente geregeld?

Zorg en wonen in Steenwijk

Zorg en wonen in Urk