Zorg en wonen in Emmeloord

Regels over zorg en wonen veranderen steeds. Een bejaardentehuis als vroeger is er niet meer, maar wat is er dan wel? Waar heb ik recht op? Waar kan ik terecht als ik meer zorg nodig heb? Wat moet of kan ik zelf doen en hoe is dat in mijn gemeente geregeld?

Zorg en wonen op Urk

Rollatorcheck in Steenwijk

Hapert er een wiel of wil je gewoon weten of je rollator nog veilig is? Medewerkers van Medipoint kijken rollators van leden van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land na bij de servicepunten in Steenwijk, Emmeloord en Urk.

Rollatorcheck in Emmeloord

Ouder worden

Hoe zie jij je toekomst? Houdt het jou soms ook bezig, ‘ouder worden’? Want wat gaat er allemaal gebeuren en vooral: hoe? Hoe kan je dan zelf de regie houden? Moet je kleiner gaan wonen, in een kleinschalige woonvorm participeren, bij je kinderen intrekken? Gaat je gezondheid je parten spelen? Wat zou je eigenlijk diep in je hart nog willen doen en wat betekent dat voor de keuzes die je dan makt?

Zorg en wonen in Steenwijk

Rollatorcheck op Urk