Aanvraagformulier Stimuleringsfonds

Wil jij een bijdrage aanvragen uit het Stimuleringsfonds voor een goed lokaal initiatief, dat bijdraagt aan de leefbaarheid?

Om de aanvraag voor een bijdrage uit het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land goed te kunnen beoordelen hebben wij een aantal gegevens nodig. Vul daarom het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.

Download hier het formulier voor de vijf handtekeningen en print het uit. Het ingevulde formulier is één van de verplichte bijlages van het aanmeldformulier.

Na ontvangst nemen wij contact met je op. Als er tussendoor vragen zijn, kun je ons mailen via stimuleringsfonds@uwledenvereniging.nl.

• Gegevens aanvrager/organisatie

• Activiteit

• Publiciteit

• Bijdrage

De hoogte van het bedrag wordt per aanvraag vastgesteld.
  • Overige bijdragen voor het project

• Bijlagen

Om je aanvraag zorgvuldig te kunnen beoordelen, kun je onderstaande gegevens mee sturen:
  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • ** Van toepassing voor verenigingen en stichtingen. Als het naar het oordeel van de Toetsingscommissie noodzakelijk is, kunnen eveneens afschriften van toezeggingen worden opgevraagd.

U kunt het volledig ingevulde formulier, inclusief de bijlagen, toesturen via e-mail of per post.

• Stimuleringsfonds Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land

Postadres: