Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land en Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) hebben met trots aangekondigd hun samenwerking voort te zetten en te versterken, met als doel het aanbod voor inwoners in de regio verder uit te breiden en te verbeteren. Albert Hilvers, directeur bestuurder van Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Johan Goos voorzitter van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land hebben de nieuwe samenwerkingsovereenkomst daarvoor ondertekend.

Innovatief en toekomstgericht
De vernieuwde samenwerking tussen de twee organisaties richt zich op het bieden van een breder en aantrekkelijker aanbod voor alle inwoners van de regio. Door de krachten te bundelen, kunnen de Ledenvereniging en ZONL een verscheidenheid aan diensten en initiatieven introduceren die gericht zijn op welzijn, gezondheid en gemeenschapsbetrokkenheid.

Door deze vernieuwde samenwerking blijven partijen een centrale rol spelen in het versterken van de gemeenschap. Beide organisaties delen een gemeenschappelijke visie om een omgeving te creëren waar iedereen zich ondersteund en gewaardeerd voelt.

Gemeenschap
“Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in onze gezamenlijke missie om het leven van onze inwoners te verrijken,” aldus Johan Goos, voorzitter van Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land. “Samen kunnen we meer bereiken en een groter verschil maken in het welzijn van onze gemeenschap.”

“We zijn verheugd om onze samenwerking verder te verdiepen. Door onze middelen en expertise te combineren, kunnen we innovatieve en toegankelijke zorgoplossingen bieden die echt een positieve impact hebben op het dagelijks leven van de mensen in onze regio”, vult Albert Hilvers, bestuurder van de zorgorganisatie, aan.

Over Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land
Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land is een actieve organisatie met bijna 18.000 leden die  zich richt op het ondersteunen en verbinden van haar leden door middel van diverse activiteiten, diensten en kortingen.

Over Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Zorggroep Oude en Nieuwe Land biedt een breed scala aan zorg- en behandelingsdiensten, variërend van zorg en verpleging thuis, wonen met zorg en behandeling, revalidatiezorg en jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning.